Hur kan vi hjälpa dig?

Aptor skapar, inför och förbättrar ledningssystem utifrån kvalitet ISO 9001, miljö ISO 14001, arbetsmiljö ISO 45001 och informationssäkerhet ISO 27001.

Vi erbjuder även webbprodukter för att göra livet runt ledningssystemet enklare. Ta hjälp av Lagportalen och våra webbutbildningar för att underlätta arbetet inom kvalitet, miljö, arbetsmiljö och informationssäkerhet.

Vill du ha mer information om de priser vi erbjuder? Skicka i så fall en offertförfrågan eller ring till oss så återkommer vi med en offert.

img

Lagbevakning

Behöver du hjälp med lagbevakning? Det kan vi hjälpa dig med. Med hjälp av Lagportalen kan du försäkra dig om att du och ditt företag följer alla nödvändiga författningar och krav, detta utan att själv behöva lägga ner mycket tid på det. Vi ser helt enkelt till att du och alla inom ditt företag har möjlighet att efterleva regelverken.

img

Verksamhetsutveckling

Vi skapar och bygger ledningssystemet från grunden, eller hjälper er med återkommande insatser som interna revisioner eller ledningens genomgång. Med vår bakgrund som konsulter säkerställer vi att Lagportalen och våra webbutbildningar är uppdaterade och ett direkt stöd i er verksamhet.

img

Webbutbildning

Aptor erbjuder webbutbildning inom bland annat miljö och arbetsmiljö. Det finns flera fördelar med att välja en webbaserad utbildning. Ni sparar både tid och pengar i form av resor, samtidigt som medarbetarna kan utbilda sig när det passar dem bäst och framför allt i sin egen takt. Dessutom kräver en webbutbildning att deltagarna är mer aktiva i sin egen utbildning, vilket främjar inlärningen.

img

Rådgivning

Du är också varmt välkommen att vända dig till oss för att få rådgivning. Vi sitter på en djup kunskap när det gäller det vi sysslar med och delar mer än gärna med oss av denna.