Därför bör du anlita hjälp med lagbevakning

Genom att ta extern hjälp med lagbevakning slipper du och ditt företag att själva behöva lägga ner tid på det. Ni kan då försäkra er om att ni följer alla lagar och förordningar så att ni inte riskerar att hamna i några typer av rättsliga problem. Det är något ni kan vinna mycket på i längden, bland annat eftersom ni då i stället kan lägga er tid på annat, detta utan att behöva oroa er för att ni inte följer alla lagar och regler som behöver följas.

Närmare bestämt erbjuder vi lagbevakning via vår tjänst Lagportalen. Med hjälp av Lagportalen kan du få en tydlig kännedom om de lagar och krav som du och ditt företag behöver anpassa er efter. Den bevakar inte heller bara svensk lagstiftning, utan även EU-förordningar och finsk-, dansk- samt norsk lagstiftning. Detta kanske kan låta som något mycket krångligt och invecklat, men det är det inte. Lagportalen förser dig nämligen alltid med en sammanfattning av lagtexten i en förenklad tolkning, detta så att du på ett enkelt och smidigt sätt kan hålla koll på de lagar och förordningar som gäller.

Lagbevakningstjänsten Lagportalen

Via lagbevakningstjänsten Lagportalen har ni möjlighet att bevaka all svensk lagstiftning som berör just er verksamhet. Vi bevakar också EU-lagstiftning och ett antal övriga nationella lagstiftningar så som Norge, Danmark och Finland etc. om du har behov av det. Det finns ingen begränsning om hur många författningar ni kan bevaka. I Lagportalens administrationsmodul kan ni själva lägga till och ta bort vilka författningar ni vill bevaka. Till lagstiftningen kan ni även koppla era aspekter, processer, taggar och tillämpningsansvariga för att enkelt kunna filtrera ut lagstiftningen i olika områden.

För att ni enkelt ska förstå vilka krav som ställs av respektive författning innehåller Lagportalen en sammanfattning av lagtexten i en förenklad tolkning (för arbetsmiljö- och miljölagstiftningen). Till respektive författning har ni möjlighet att skriva kommentarer, länka till interna rutiner eller andra hänvisningar för att underlätta ert arbete. 

Support

Vi erbjuder naturligtvis kostnadsfri support för alla användare.

Enkel uppstart

Det krävs endast tre enkla steg för att komma i gång med Lagportalen:

  1. Kontakta oss direkt via telefon, e-post eller kontaktformuläret.
  2. Vi upprättar ett digitalt avtal med relevanta företagsuppgifter och skapar ert konto. En inbjudan skickas till er önskade administratör till tjänsten.
  3. Ni är igång med en enkel men kraftfull lagbevakning!

Vill ni se Lagportalen och skapa er en egen uppfattning?

Vi genomför alltid en demo av Lagportalen och visar hur Lagportalen kan effektivisera er lagbevakning och lagefterlevnadskontroller. Fyll i vårt kontaktformulär så hör vi av oss till dig så snart vi har möjlighet.

Lagportalens olika versioner

Lagportalen finns i tre olika versioner för att möta era behov.