Detta är Aptor AB

Vi är ett produkt- och konsultföretag inom verksamhetsutveckling. Aptor skapar, inför och förbättrar ledningssystem utifrån kvalitet ISO 9001, miljö ISO 14001, arbetsmiljö ISO 45001 och informationssäkerhet ISO 27001 samt erbjuder bra produkter för att göra arbetet med ledningssystem enklare.

Vi är baserade i Stockholm och erbjuder våra tjänster till företag och myndigheter över hela Sverige. Tveka därför inte på att kontakta oss oavsett vilken del av landet du verkar i!

Varför ska du välja oss?

  • Vi överträffar dina förväntningar.
  • Vi har helhetslösningar som är pedagogiska och kompletta.
  • Vi förstår våra kunders behov.
  • Lättanvända IT-lösningar som gör det svåra enkelt.
  • Våra tjänster och produkter är mycket prisvärda.

Vi lever som vi lär

Vi är naturligtvis själva certifierade mot miljö ISO 14001, arbetsmiljö ISO 45001, kvalitet ISO 9001 och informationssäkerhet ISO 27001 så att vi verkligen vet vad vi talar om. Vi använder förstås våra lösningar och produkter i vår egen verksamhet och tillsammans med våra kunder utvecklar och förbättrar vi kontinuerligt våra erbjudanden.

Vi erbjuder förmånliga priser

Vi på Aptor AB är inte bara skickliga och erfarna, utan vi är även ett företag som erbjuder våra tjänster till mycket förmånliga priser. Vi är därför ett av få företag där du kan få bästa tänkbara hjälp utan att det kostar dig några större summor pengar.